The-Bag.cz | výhradní distributor batohů Ergobag pro ČR | E-shop »

Zpracováváme a shromažďujeme data od zákazníků výhradně proto, abychom pro Vás zkvalitnili naše služby. Všechny údaje o Vaší osobě používám pouze pro vlastní potřebu.

Zpracování osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu TheBag – společnost BLESKOVÁ RAZÍTKA, s.r.o., IČO 27383296, zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem číslo 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších úprav.

Provozovatel je také registrovaný správce osobních údajů vedeného Úřadem pro ochranu osobních údajů. Registraci lze jednoduše ověřit na stránkách ÚOOÚ.cz pod registrační číslem oznámení 00058931.

Jaká data zpracováváme?

Zpracováváme a ukládáme osobní údaje, které vyplníte v objednávce. Při objednávce zadáváte Vaše jméno, příjmení, adresu (ulice, číslo popisné, město a PSČ), e-mailovou adresu a telefon.

Zabezpečení osobních údajů

Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí. Veškerá komunikace mezi vaším zařízením a našimi webovými servery je šifrovaná pomocí SSL certifikátu. Přihlašovací údaje jsou zahashované a všechna vaše data jsou uložena na serverech v zabezpečených datových centrech s omezeným a kontrolovaným přístupem.

Úprava a doplnění, oprava osobních údajů

Své osobní údaje můžete kdykoliv upravit, doplnit či případně upravit ve svém uživatelském účtu (TheBag > Můj účet). Případně nás můžete kontaktovat pomocí uvedených kontaktů na stránce Kontakt.

Výmaz

Můžete nás kdykoliv požádat, abychom údaje o vás vymazali. Výmaz se však nedotkne údajů na dokumentech, které musíme podle zákona uchovávat (např. faktury či dobropisy). Pokud vaše osobní údaje budeme potřebovat pro určení, výkon nebo obhajobu našich právních nároků, může být vaše žádost odmítnuta (např. pokud za vámi evidujeme neuhrazenou pohledávku či v případě probíhajícího reklamačního řízení).

Share This